BLOG

Paribu Dan Binance Ye Para Aktarma

Paribu, Türkiye’de popüler bir kripto para borsası olmayı başaran kullanışlı bir mobil uygulamaya sahiptir. Ancak, bazı coinlerin hızla yükselmesi sırasında sistem hataları yaşanabilir ve saatlerce işlem yapılamaz hale gelebilir. Bu nedenle, birçok kullanıcı Paribu’dan Binance hesabına coin aktarımı nasıl yapacaklarını merak etmektedir.

Binance hesabınız yoksa buradan üye olarak her alım-satım işleminizde %20 komisyon indiriminden faydalanabilirsiniz.

binance referans linki nedir

Sırasıyla Paribu’dan Binance’e komisyonsuz transferin nasıl yapıldığını tarif edeceğim. Dileyen kullanıcılar videoyu takip ederek de aktarım işlemini kolaylıkla yapabilirler.

Paribu’dan Binance Hesabına Komisyonsuz Coin & Para Aktarımı

  1. Öncelikle Binance hesabınıza kaydolmanız gerekmektedir. Buradan Binance’e üye olabilirsiniz. Binance üyelik işlemleri hakkında daha fazla bilgi için buradaki içeriği inceleyebilirsiniz.

  2. Binance’e kaydolduktan sonra sırasıyla cüzdan > yatırma kısmına gidin ve arama alanına USDT yazın. Karşınıza çıkan ağ seç alanından mutlaka TRC20 ağını seçin. Diğer ağların transfer ücretleri daha yüksek ve TRC20 ağına göre daha yavaştır.

  3. TRC20 ağını seçtikten sonra alt kısımda bulunan USDT Yatırma Adresi alanındaki “adresi kopyala” butonuna tıklayın.

  4. Paribu uygulamasını açın ve sırasıyla cüzdan > USDT (tether) kısmına gidin. Karşınıza çıkan ekranda YATIR ve ÇEK butonları bulunmaktadır. ÇEK butonuna tıklayın ve TRC-20 ağını seçin.

  5. Ağ seçimini yaptıktan sonra “Alıcı adres” kısmına Binance’de kopyaladığınız adresi yapıştırın. Alt kısımda yer alan çekilecek miktar (USDT) kısmına ise Binance’e göndermek istediğiniz miktarı yazın.

  6. Gördüğünüz gibi çekim bedeli olarak 0 USDT yazmaktadır. Yani Paribu’dan Binance’e USDT gönderirken herhangi bir transfer ücreti kesilmeyecektir.

  7. USDT ÇEK butonuna tıkladıktan sonra telefonunuza ve e-postanıza gelen doğrulama kodlarını girin. Bu işlemleri tamamladıktan yaklaşık 5 dakika sonra Paribu üzerinden gönderdiğiniz USDT (tether) Binance hesabınıza ulaşmış olacaktır.

  8. Hem Paribu’dan hem de Binance’den para aktarımıyla ilgili bir e-posta alacaksınız.

Bu işlemleri tamamladıktan sonra USDT ile istediğiniz kripto paraya yatırım yapabilirsiniz. Hepinize bol kazançlar!