BLOG

Binance Yeni Eklenecek Coinler

Blockchain teknolojisinin hızla gelişmesiyle birlikte kripto para piyasası da büyük bir ivme kazandı. Bu piyasada en büyük kripto borsalardan biri olan Binance, hem yatırımcıların hem de kripto varlık projelerinin ilgi odağı haline geldi. Binance’in popülerliği ve etkisiyle, platformda listelenen kripto varlıklar ciddi değer kazanma potansiyeline sahip oluyor. Özellikle Binance’in Launchpad platformu aracılığıyla yapılan token arzları ve yeni kripto paraların listelenmesi, kullanıcılara yüksek getiri fırsatları sunuyor.

Bu içeriğimizde, henüz Binance’e listelenmemiş olan 5 altcoin’i sizler için listeledik. Ancak unutmayın, bu altcoin’lerin Binance’e listeleneceğine dair kesin bir bilgi bulunmamaktadır. Liste, platformda ticarete başlamış diğer altcoin’lere benzer projeler arasından oluşturulmuştur.

Smog (SMOG)

Son zamanlarda Solana ağı üzerinde geliştirilen memecoin’ler oldukça popülerlik kazandı. Bu popülerlik dalgasına Solana tabanlı SMOG tokeni de katıldı ve Mart 2024’te piyasa değerini 200 milyon doların üzerine çıkardı. Ancak son bir ayda piyasa değerinde bir gerileme olsa da, Smog hala yeni bir talep dalgasında değerini hızla yukarı taşıyabilecek bir potansiyele sahip olduğunu gösteriyor.

Slerf (SLERF)

Solana ağındaki başka bir altcoin olan SLERF, şu anda ekosistemindeki en büyük 9. memecoin konumunda yer alıyor. SLERF, piyasaya sürüldükten sonra 400 milyon dolarlık bir piyasa değerine ulaşmıştı, ancak son bir ayda değerinin yarısını kaybetti. Yine de Solana ağındaki memecoin’ler hala piyasada popüler olduğu için SLERF’in diğer merkezi borsalarda da işlem görme potansiyeli devam ediyor.

Wen (WEN)

Solana ağı üzerinde faaliyet gösteren ve NFT sektöründe yer alan Wen, en popüler altcoin’lerden biri konumunda. Wen sahipleri, aynı zamanda NFT mülkiyetine de sahip olurlar. Bu da bir WEN tokeni ile değerlendirilmiş bir NFT’nin parçalarına sahip olmak anlamına gelir. Wen projesi, mevcut özelliğiyle NFT meraklıları arasında oldukça popüler hale gelmiştir. Önümüzdeki günlerde NFT sektörünün popülerliğini kazanmasıyla birlikte, Wen tokenine olan ilginin de artabileceğini görebiliriz.

Orca (ORCA)

Solana ağı üzerinde geliştirilen kripto varlıklar bu yıl büyük ilgi gördü. Listemize Solana ağındaki bir başka kripto varlık olan ORCA ile devam ediyoruz. Orca, yakın zamanda Solana ağı üzerinde merkezi olmayan bir kripto borsası olarak faaliyet göstermeye başladı ve hızla talep gördü. Şu anda 3,5 milyar dolarlık bir işlem hacmiyle dikkat çeken Orca, merkezi borsalarda da işlem görmektedir.

Coq Inu (COQ)

Avalanche topluluğundaki geliştiriciler tarafından oluşturulan Coq Inu, memecoin’ projelerine yapılan yatırımlar arasında dikkat çekiyor. Bu projeler arasında en büyüğü olan Coq Inu, şu anda 266 milyon dolarlık bir piyasa değerine sahiptir. Piyasaya sürüldükten sonra hızla popüler hale gelen Coq Inu, büyük borsalarda listelenerek daha da yaygınlaştı.

Bu altcoin’ler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve yatırım yapmadan önce detaylı araştırma yapmak önemlidir. Kripto para piyasası hızla değişen bir piyasa olduğu için hedefiniz, uzun vadeli yatırımlarınızda güvendiğiniz projelere odaklanmak olmalıdır. Unutmayın, yatırım yapmadan önce finansal danışmanınızdan veya uzman bir kripto para analistinden destek almanız önemlidir.